Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CAGDER’İN YENİ BAŞKANI OSMAN YAVUZ VE YÖNETİMİ İLK ZİYARETİNE İYİ PARTİ’DEN BAŞLADI.

CAGDER’İN YENİ BAŞKANI OSMAN YAVUZ VE YÖNETİMİ İLK ZİYARETİNE İYİ PARTİ’DEN BAŞLADI.

BAŞKAN YAVUZ, ORTAK PAYDAMIZ CEYHAN’DIR

CAGDER’IN YENI BASKANI OSMAN YAVUZ VE YÖNETIMI ILK ZIYARETINE IYI PARTI’DEN BASLADI.

Geçen Hafta Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernek Baskanligina Getirilen Osman Yavuz ve yeni yönetimi IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus ve yönetimini ziyaret etti.

 

 BASKAN YAVUZ, ORTAK PAYDAMIZ CEYHAN’DIR

 CAGDER’IN YENI BASKANI OSMAN YAVUZ VE YÖNETIMI ILK ZIYARETINE IYI PARTI’DEN BASLADI.

 Geçen Hafta Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernek Baskanligina Getirilen Osman Yavuz ve yeni yönetimi IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus ve yönetimini ziyaret etti.

 

BASKAN YAVUZ, ORTAK PAYDAMIZ CEYHAN’DIR

 

Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernek (CAGDER)Baskani Osman Yavuz; ’’Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi 14 Gazete ve 2 Radyo olmak üzere 16 kurum üyemizdir. Dernek üyesi arkadaslarin teveccühü ile geçen hafta Baskanlik görevine getirildim. Dernek Yönetimi ve Üye arkadaslarimizin önerisiyle yeni yönetim olarak Ceyhan da bulunan siyasi parti ve Sivil toplum kuruluslarini ziyaret ederek yönetimizi tanitmak ve tanismak için ziyaretler gerçeklestirmek oldu.  Ilk ziyaretimize Ceyhan IYI PARTI ilçe teskilatindan basladik. Örnek ev sahipligi ve misafirperverliginden dolayi Baskan Akkus'a tesekkür ederim. Gazeteci olsun siyasetçi olsun, is insani olsun hepimizin ortak paydasi Ceyhan’dir. Bu payda dogrultusunda birleserek Ceyhan'imizin hakkettigi yerlere gelmesi için el birligi Ile mücadelemizi sürdürecegiz. Bu baglamda ziyaretlerimiz devam edecektir.’’ Dedi

 

Ziyarette Ceyhan Gazetelerinin sorunlari basta olmak üzere birçok konunun ele alindigi toplantida parti çalismalari hakkinda da bilgi edindi.

 

 Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneginin (CAGDER) Baskaninin ve üyelerinin ziyaretlerinden memnun kaldigini dile getiren Iyi Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus;’’Basin bir ülkedeki dördüncü güçtür. Halkla Siyasetçiler arasinda köprü vazifesi görür. Halkin sesini, yetkililere, yetkililerin sesini halka ulastirir. Bu baglamda Iyi Parti olarak basini çok önemsiyoruz ve her zaman için diyaloglarimizi sicak tutup el birligi içinde Ceyhan'imiza hizmet etmek için var gücümüzle çalisacagiz.’’ diye konustu.

 

 Karsilikli sohbet havasinda geçen ziyarette parti çalismalari hakkinda da bilgi veren Akkus sunlari söyledi.

 

BASKAN AKKUS CEYHAN'IN DERTLERIYLE DERTLENECEGIZ

 

Baskan Akkus; ’IYI Parti olarak biz memleketimize, Milletimiz için yapilan faydali islere destek vermek, milletimiz için zararli ve faydasiz islere de karsi çikmak olacak.  Insanlari ötekilestirmeden, Demokrasi ve Hukuk düzeninin var olabilmesi için yola çiktik. Bu çikisimiz daha önceki siyasi partilere olan taleplerimiz dogrultusunda zuhur etti.

 

Bizim amacimiz; Insanlari merkeze alip, insanlari ötekilestirmeden, mezhep, dil, din ayrimina bakmadan partimizi iktidara tasimak.

 

Dürüst olacagiz, yalan söylemeyecegiz, insanlar arasinda ötekilestirme yapmadan hukuk kurallarina göre hareket edecegiz.

 Iyi Parti olarak, basta Ceyhan‘in ilçe ve beldeleri olmak üzere Ceyhan’in kanayan bütün yaralarina parmak basacagimizdan hiç kimsenin kuskusu olmasin.

 Bu beraberligimizin gönül köprüsü kurulacagi ve birlikte hep beraber Ceyhan’in dertleriyle dertlenecegimizden kimsenin kuskusu olmasin” dedi.

 Baskan Osman Yavuz ve beraberindekiler;  Arslan Yayin grubu (Mavi FM Türkiye, CRT FM, Bizim Çukurova, LED Ekran, Direk Reklam)  yönetim kurulu Baskani Yalçin Arslan, Çukurova Dogus Gazetesi Imtiyaz Sahibi Çigdem Aykut/Haber Müdürü Firat Aykut, Mavi Radyo Gazetesi Imtiyaz Sahibi Tamer Arslan, Ceyhan Ekspres Gazetesi Imtiyaz sahibi Osman Süzer, Tam Adana Gazetesi Imtiyaz Sahibi Ersin Sucu katildilar.

 Ziyaret IYI PARTI yönetimi/Partililer ve CAGDER Baskan/üyeleri ile toplu fotograflanarak sona erdi.

 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli